0

Isolering af bolig, husmure m.m.: Brug Viking på Sjælland / København!

Med evigt stigende energipriser og et klima som det danske, er der helt naturligt stor fokus på isolering af boliger – og faktisk også ganske omfattende lovgivning på området. En korrekt og professionelt udført isolering betyder både lavere udgifter til opvarming OG et bedre indeklima. Alt sammen yderst positivt – men der er bagsider, der kommer frem, hvis isoleringen ikke udføres korrekt. Derfor er det så afgørende, at enhver type af isolering udføres, så den ikke medfører skader på boligen eller – endnu værre – råd og skimmel, der kan medføre alvorlige sygdomme hos mennesker.

Viking Isolering – garanti for godt arbejde

En af de bedste og mest troværdige metoder til at finde ud af, om der er virkelighed bag de fine ord på et firmas hjemmeside, er at tjekke de referencer, der er. Og Viking Isolering har virkelig flotte referencer og anbefalinger på isoleringsarbejde.

Det er alle typer af boligisolering, firmaet udfører, og overvægten af opgaver ligger klart på hulmursisolering, som også er det område, hvor fleste huse kan have gavn af en ny isolering. Næststørst er loftsisolering – og her giver det også mening, da varm luft jo stiger op, og er loftet ikke korrekt og fyldestgørende isoleret, fyrer man bogstaveligt talt for fuglene.

Du kan læse mere om de to områder her:

Det er i øvrigt ike kun boliger, Viking Isolering tager hånd om. For eksempel har firmaet også stået for efterisolering af adskillige butikscentre og erhvervsejendomme.

Du kan finde Viking Isolering via linksene her på siden – eller ringe direkte til dem på: Telefon 20 28 18 40

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Isolering af bolig, husmure m.m.: Brug Viking på Sjælland / København!, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment