0

Udklædning til hele Danmark

Vi husker vel alle, da det med at klæde sig ud primært foregik en gang årligt – nemlig til Fastelavn? Sådan var det for omkring 40 år siden, men sådan er det bestemt ikke mere i Danmark. Vi har simpelthen taget andre landes skikke med at iføre os kostumer til forskellige lejligheder til os i stor stil. Og det kan mærkes hos netbutikker som for eksempel temashop.dk, der er en af de absolut største og mest anerkendte i Danmark.

Engang var der store sæsonudsving for salget af kostumer – men i dag er der mere jævnt salg året igennem. Dels holder mange kostumefester og temafester året rundt, og dels er det blevet mere “stuerent” at benytte sig af diverse kostumer til de private lege bag lukkede døre i soveværelset. Særligt til den sidste del er nettet jo oplagt, fordi der kan købes yderst diskret. Og ikke alle synes, det er sjovt at stå foran en ekspedient i en butik med et skolepigekostume og et frækt smil 😉

Naturligvis er der tidspunkter på året, hvro der er ekstra travlt hos Temashop. Det er for eksempel omkring Halloween, Fastelavn, karneval i foråret og så selvfølgelig til skoleafslutningerne. Kig forbi temashop.dk og se, hvad der er muligt udklædningsmæssigt – der er helt sikkert noget, der kan friste også dig.

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Udklædning til hele Danmark, 9.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment