0

Træfældning på Sjælland – Hegner

Hvis du er en af dem, der mener, at enhver kan fælde et træ, har du nok ikke set de konsekvenser, en forkert udført træfældning kan have. Hvad mener du om for eksempel et stort bøgetræ, der lige skulle fældes af haveejeren selv – og endte med at falde den forkerte vej, så det rev halvdelen af taget af naboens hus, inden det lagde sig oven på hans næsten ny Mercedes? Eller hvad med familien, der hyrede en almindelig handymand til at fælde et højt birketræ og endte med at få knust et stort drivhus og en havepavillon? Nej – træfældning og beskæring er altså en opgave for fagfolk i langt de fleste tilfælde.

Professionel træfældning

Et firma som Hegner Træpleje kan fælde træer ved hjælp af flere forskellige metoder, der benyttes afhængigt af situationen. Er der bygninger eller andet tæt ved træet? Eller andre træer, der skal skånes? Metoderne er blandt andre:

  1. Almindelig fældning fra jorden når der er plads til det
  2. Såkaldt sektionsfældning, hvor træet skæres ned fra oven og nedfires i passende stykker. Kan foregå enten ved klatring op i træet eller med en lift, hvis der er plads til det. Nogle gange også med kran, hvis opgaven kræver det.

Firmaet håndterer også oprydning efter fældningen, hvis kunden ønsker det.

Er træfældning dyrt?

Det er klart, at en større opgave med involvering af flere specialister, kran eller lift osv. nødvendigvis koster en del penge. Men det er småpenge i forhold til, hvad det kan koste ejeren af træet, hvis noget går galt under en fældning, der ikke er professionelt udført. Ofte dækker husejerens forsikring ikke, når der er tale om amatørarbejde, og det kan blive yderst kostbart. Vi må heller ikke glemme risikoen for personskade! Et træ, der falder ude af kontrol, er yderst farligt og kan dræbe på et øjeblik.

Gør dig selv den tjeneste at tage kontakt til Hegner Træpleje, når du skal have fældet et træ, beskåret eller have udført anden form for træpleje. De kan det hele, og de er i øvrigt flere gange Danmarksmestre i træklatring!

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Træfældning på Sjælland - Hegner, 10.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment