0

Tandfeerne

Skal du skifte tandlæge? Og bor eller arbejder du i Vejle eller omegn? For at gøre processen så simpel som muligt, er det en god idé at være patient hos en tandlæge med klinik tæt på ens hjem. Vi hos Tandfeerne er dine tandlæger i Vejle og vi er åbne for nye patienter.

Tandfeerne er en hyggelig og behagelig klinik, der dagligt drives af et professionelt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at bevare dine tænder længst muligt.

Hos Tandfeerne tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger som fx tandrensning og paradentosebehandling, men også specialiseret behandling som fx protesebehandling og kosmetisk tandpleje.

Hos Tandfeerne tror vi på, at ingen patienter er ens og skal behandles derefter. I vores klinik er du ikke blot patient, men et menneske. Vi bestræber os på at skabe en god og tryg stemning i vores klinik, så du ikke behøver at være tandlægeskræk.

Vores håb er at opretholde vores patienters dine egne tænder, og det opnår vi bl.a. ved at tænke i langsigtede, forebyggende baner.

Er du interesseret i at vide mere om vores klinik, eller vil du oprette dig som ny patient, kan du altid kontakte os, enten ved at sende en mail til mail@tandfeerne.dk eller ved at ringe til os på 75 82 01 70. Du finder os på Orla Lehmannsgade 1, 7100 Vejle. Vi glæder os til at se dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Tandfeerne, 9.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Write a comment