0

Sne og ferie

Skiferie er efterhånden blev vinterens højdepunkt for ganske mange danskere, og heldigvis er der rigeligt med lækre destinationer at vælge mellem, hvis man vil suse ned af løjperne. Om det skal være Sverige, Norge, Østrig, Italien eller Frankrig (eller et mere eksotisk sted), handler i høj grad om temperament og lyst til de forskellige landes ganske forskellige tilgange til skisport.

Alle skirejser – ét bureau

Valget af rejsebureau til en skiferie er ofte omgærdet af næsten samme “religiøse” tilgang, som valget af destination, skistøvler og hvad ved jeg. Og der er en klar tendens blandt de mere erfarne skiturister til at vælge et absolut specialiseret rejsebureau. Og det giver jo også mening, ikke? Et rejsebureau, der udelukkende beskæftiger sig med at finde og opdyrke de bedste hoteller på de bedste skisportssteder, vil altid kunne tilbyde en mere unik rejse med færre risici for problemer.

Sådan et bureau er det danske Sne & Snö, der ikke laver andet end skirejser for både individuelle, firmaer og grupper.

Hvilke skisportssteder er mest populære?

Det svinger naturligt nok fra sæson til sæson, men iflg. Sne & Snö er det lige nu disse fire destinationer, der er de mest populære:

Personligt kender vi til to af dem – nemlig Saalbach og PassoTonale, og begge er forrygende til både skiløb og den helt essentielle afterskiing.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sne og ferie, 10.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment