0

Rødovre Tandlægerne ApS

Er du på udkig efter en ny, professionel tandlægeklinik, i eller omkring Rødovre, til at varetage din tandpleje? En moderne tandlæge, der benytter sig af den nyeste teknologi? Så er Rødovre Tandlægerne et oplagt valg!
Rødovre Tandlægerne er et team der består af to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter.

Vi arbejder sammen for at sikre at du får en god og behagelig oplevelse i tandlægestolen. Vores vision er at behandle vores patienter, som vi selv vil behandles.
I vores tandlægeklinik i Rødovre udfører vi alle almindelige behandlinger, men vores speciale er tandimplantater og usynlig tandretning med Invisalign. Vi udfører tandregulering på alle aldersgrupper med det usynlige Invisalign-system. Vi er eksperter inden for avancerede tandbehandlinger, både æstetiske og funktionelle, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Vi holder til på Tårnvej 55, 2610 Rødovre. Der er parkeringspladser i gården og tager du bussen, holder 9A mod Glostrup ved stoppet Rødager Allé et minut fra vores tandlægeklinik. Vil du høre mere om implantatbehandling, Invisalign eller almindelig tandbehandling kan du altid kontakte Rødovre Tandlægerne over mail på info@taarnvej55.dk eller på telefon + 45 36 70 32 66. Vi glæder os til at byde dig velkommen som patient i vores klinik.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About the Author

Write a comment