2

Øjenlæge uden ventetider – OHD

Øjenhospitalet Danmark er et privat hospital med speciale i øjenoperationer af enhver art.Modsat det offentlige sygehusvæsens ventetider kan du her komme til en øjenlæge uden ventetid, og hospitalet har en lang række øjenlæger med specialer i sygdomme som for eksempel grå stær, grøn stær, kosmetiske operationer af for eksempel øjenlåg samt naturligvis alle typer undersøgelser af øjne.

Prisniveauet er ganske rimeligt på dette øjenhospital. For eksempel koster en grå stær operation 8.500 kr. pr. øje (sygeforsikringer dækker). Du kan læse mere om grå stær operationer her: http://ohd.dk/gra-staer-operation/

Også mere almindelige undersøgelser som for eksempel kørekortattest kan klares på Øjenhospitalet Danmark, og du kan bestille tid via deres fremragende hjemmesidepå ohd.dk til både almindelige og mere specifikke undersøgelser af øjne.

Hospitalet og dets øjenlæger håndterer patienter fra hele Danmark på adressen i Charlottenlund, og hospitalet er tilgængeligt pr. telefon alle hverdage mellem kl. 8 om morgenen og kl. 19 om aftenen. Unægtelig en noget mere kundevenlig telefontid, end du oplever i det offentlige sygehusvæsen.

Find øjenlægerne her:

Get Directions

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Øjenlæge uden ventetider - OHD, 9.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Comments (2)

Trackback URL | Comment RSS Feed

 1. vivian møller says:

  Koster det noget for en almindelig øjenundersøgelse ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Knægten says:

   Jeg tror, du skal prøve at ringe til dem og spørge.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Write a comment