0

MIPEcph

MIPEcph er en hyggelig frisør, med beliggenhed i centrum af København K på Knabrostræde. I salonen arbejder fagstolte frisører, der hver dag gør deres ypperste for at give alle besøgende et professionelt klip og en behagelig oplevelse. Alle mennesker er meget velkomne i deres klinik i indre by, hvor de både tilbyder dame- og herreklip samt klipning af børn og unge. Her byder de gerne voksne på the, kaffe eller en øl mens børnene kan få en sodavand og lidt popcorn, mens de sidder i frisørstolen.

Er et bryllup nær tilbyder MIPEcph brudepakker, der indebærer, at bruden kan få lagt en smuk makeup og sat håret op til den specielle dag. Med stor erfaring indenfor brudemakeup- og håropsætning, kan de sikre dig lige præcis den styling, du ønsker på din store dag.
Den charmerende salon i indre by giver plads til alle, og fagligheden i deres arbejde er omdrejningspunktet for deres flotte arbejde. Derfor videreuddanner medarbejderne sig hele tiden, så de følger med tidens trends og nye metoder.

Du er meget velkommen til at kontakte salonen, hvis du søger en dygtig frisør i København K. Du kan kontakte salonen på telefon 33 15 97 77 eller skrive til deres mail på Mipecph@gmail.com. Vil du gerne læse mere om deres salon og se deres arbejde, kan du besøge hjemmesiden påmipecph.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
MIPEcph, 9.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Write a comment