0

Mad ud af huset i Esbjerg

Esbjerg er jo kendt for mange ting – lige fra olie og offshore industri over vindmøller til skøn og barsk natur. Men Esbjerg byder på meget mere – for eksempel det skønne Esbjerg Conference Hotel, der foruden at være et lækkert hotel også byder på en service, mange Esbjergenserne allerede benytter i stor stil: Diner Transportable eller “Mad ud af huset”, som det hedder på dansk.

Ikke kun maden – også borddækning m.m.

Som du måske ved, har Esbjerg Conference Hotel skønne lokaler, men der kan jo være mange gode grunde til, at du vælger andre lokaler. Måske har du selv pladsen til din fest, reception, bryllup eller forretnings-komsammen? ECH har maden, men de kan også forsyne dig med en komplet borddækning: Borde, stole, ståborde, parasoller, blomster, servietter, duge, lys, transport, øl, vand, vine, glas, bestik, tallerkner, kokke, tjenere og naturligvis receptionsbuffeten.

Hvis du bare én gang har prøvet at skulle klare det hele selv, ved du, hvor lækkert det er at have professionelle til at tage sig af tingene. Og det er slet ikke dyrt at benytte ECH til catering, mad ud af huset og Diner Transportable. Prøv dem næste gang!

Hvad er fordelene ved mad ud af huset?

Skal du stå for det hele selv og lave al maden selv – eller skal du få mad ud af huset? Der er stor sandsynlighed for, at du har spurgt dig selv dette spørgsmål, hvis du er ansvarlig for dit firmas møder, en fest i familien eller en reception fx Den gode nyhed er, at du behøver ikke stå med det hele selv!

At stå for det hele selv kan være stressende og tage lang tid

Ved at bruge en service kender du også budgettet på forhånd. Typisk kan firmaet, du kontakter, tage sig af alt fra borddækning, menuforslag, servering, blomster og oprydning. Det er selvfølgelig op til dig, om du ønsker at benytte dig af alle disse services. Husk endelig at spørge fx 3 firmaer, så du har noget at sammenligne. Bed dem om at splitte op i hhv. mad, servering, blomster, oprydning osv., så du kan tage elementer ud. Måske kan du også forhandle en god pris, hvis du tager det hele samlet.

Firmaer, som tilbyder disse services, har også fingeren på detaljen og har måske forslag til at gøre din fest eller reception – eller hvad der nu er tale om – endnu mere spændende eller trendy. Måske er der tale om en temafest og mad og opdækning og blomster kan have de samme farver eller udtryk. Mulighederne er mange.

Firmaer med event planning og mad ud af huset er vant til at tage sig af store selskaber og planlægger, så du slipper for hovedpinen med at tænke på, om alle detaljer er dækket. Du kan i stedet glæder dig til din fest eller event med ro i maven og et stort overskud og forventningens glæde.

Du kan jo også vælge at være involveret på et større eller mindre niveau og stå for nogle ting selv. Måske synes du, det er sjovt – eller måske har du selv flair for borddækning. Måske har du et par kusiner, der gerne vil tjene lidt lommepenge, og du får dem til at servere.

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment