0

Lean Kursus & Konsulenter

Hvis du nogensinde har tænkt tanken, at Lean er et popsmart tiltag, der skal sikre konsulenter arbejde, tager du i den grad fejl. Lean er en metodik, der var og er en del af årsagen til, at for eksempel Toyota kunne udmanøvrere store dele af verdens bilindustri. Ved at tænke anderledes og optimere i ekstrem grad – altså slanke processer – opnåede de og andre japanske industrivirksomheder at kunne producere ikke blot bedre kvalitet, men også markant billigere. Det var dem, der skabte Lean – og i dag er Lean anerkendt globalt.

Lean kurser i Danmark

Man opererer i Lean med forskellige grader af certificering af konsulenter, der så virker enten internt i virksomheder eller som udefra kommende ekspertise i andre. Et godt eksempel på en institution – eller virksomhed om du vil – der har taget Lean til sig og forædlet uddannelserne, er det danske Leanakademiet.

Udover at tilbyde både kurser og uddannelser i Lean, tilbyder de også konsulentbistand.

Deres uddannelsesforløb er yderst “lean” og effektivt – og helt overordnet kan det beskrives således:

 

Niveau 1: Gult bælte

introduktion til Lean administration

Niveau 1+2: Grønt bælte

Bliv Manager på 8 dage

Niveau 3: Sort bælte

Lean Masterclass Specialist

Niveau 4: Master bælte

Lean Master black belt specialist

Lean Master

2 dage+

Lean handler ikke kun om produktion og produktionsvirksomheder, da enhver service og ydelse betragtes som et output i Lean. Derfor kan offentlige tjenester, styrelser og andet have enorm glæde af Lean – og den glæde er så for både medarbejdere, klienter og de skatteydere, der i sidste ende betaler for ydelserne.

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Lean Kursus & Konsulenter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment