0

Låsesmed på Frederiksberg

Frederiksberg er for mange københavnere lig med det gode gamle København og stedet, hvor “man bor”. Og enhver, der har været på Frederiksberg kan da også nikke genkendende til, at der er noget ganske særligt over Frederiksberg. Faktisk er Frederiksberg Danmarks tættest befolkede kommune!

Et af de mange og herlige særkender ved Frederiksberg er bymiljøet – og en relativt nyere del af det bymiljø er Birger, der er kendt og afholdt som Den Cyklende Låsesmed. Han er ganske enkelt en låsesmed på Frederiksberg, der har de bedste anbefalinger.

Cyklen er bedst i byen

At være låsesmed i København – eller andre former for udkørende håndværker i Hovedstaden – er for de flestes vedkommende ensbetydende med timelange køer, evindelige frustrationer over parkeringsforhold eller mangel på samme, et voldsomt slid på servicebilen og en alt for høj miljøpåvirkining.

Men sådan er det ikke for Birger, der har hele sit værksted på en slags ladcykel, som bringer ham og hans låse, værktøj med mere rundt i byen i en rasende fart, uden at svine miljøet og uden at tage unødig plads op i byen. Reelt er han hurtigere fremme end sine konkurrenter, og har man låst sig selv ude, er det altså ikke uvæsentligt, hvor længe man skal vente på en oplåsning, vel?

Gammeldags og topmoderne

Cyklen til trods – og den er jo på sine områder et gammeldags transportmiddel, der nu har fået en ny mulighed – er Den Cyklende Låsesmed i den grad med på noderne. Har man for eksempel brug for en ny lås, kan man tage billeder med sim mobil, sende dem til ham – og så har man en pris retur på et øjeblik. Ikke noget med, at låsesmeden lige skal se låsen først, når han ankommer – Birger har allerede den nye lås med til aftalt pris.

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment