0

Hawaii med Nicks Amerika

Aloha Hawaii – den officielle hilsen overalt på den ubeskriveligt smukke øgruppe i Stillehavet. Hawaii er drømmemålet for mange mennesker. Ikke blot i Danmark men over det meste af verden faktisk. Det skyldes en kombination af de mange ting, der gør Hawaii helt særegen. Det er blandt meget andet den unikke kultur og helt ekstraordinære natur.

Mere end Hawaii

Nicks Amerika er et rejsebureau – medlem af Rejsegarantifonden – og stærkt specialiseret i rejser til USA i det hele taget. Men nok med et særligt hjerte for Hawaii – og det er med god grund, for østaten er helt og aldeles fantastisk.

Det ret særlige ved Nicks Amerika er, at hver eneste rejse er unikt sammensat af ejeren selv – og han er yderst berejst overalt i USA. Det er grundige og interviewende telefonsamtaler der danner baggrunden for hans sammensætning af rejser, så han er sikker på, at dine ønsker tilgodeses.

Han kender hver en afkrog af hvert rejsemål, ved hvor det er godt at spise, hvor de bedste hoteller er og meget mere. Og det bedste er, at det absolut ikke er dyrere end at bestille en rejse i et bureau, der bare sender dig afsted på en standardrejse.

Prøv det!

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Hawaii med Nicks Amerika, 10.0 out of 10 based on 1 rating

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment