0

Gavepapir og indpakning fra Jakodan

En af de store udfordringer for mange webshops og detailforretninger er at købe emballage, indpakning og kuverter til en anstændig pris. den udfordring skyldes det ganske naturlige, at mange mindre butikker – online og offline – ganske enkelt ikke kan lægge så store ordrer hos emballagefirmaerne, at de kan opnå en fornuftig pris. Det medfører enten dyrere varer og/eller faldende avance.

Det er den problemstilling, nogle driftige iværksættere i Kolding satte sig for at løse for snart en del år siden. Og de har løst den!

Jakodan – emballage til folket

Knivskarp leveringstid (det meste er dag til dag levering), mulighed for indkøb af ganske små mængder uden at skulle betale overpris og en sublim kundeservice, der blandt meget andet inkluderer gratis prøver på al emballage – det er alt sammen kvaliteter, der manglede i branchen. Og det var der, Jakodan slog til.

Det har betydet en eksorbitant vækst for det Kolding baserede firma, der sender emballage overalt i Danmark. Virksomheden er i dag et aktieselskab i øvrigt.

Mere end bare emballage

Jakodan fører et ganske stort udvalg af andre artikler, der vel bedst kan betegnes som kontorartikler. Herunder et lille udpluk af de mange muligheder:

Driver du en webshop eller en detailbutik, og er du træt af at skulle købe enorme mængder emballage til lager? Tag en snak med Jakodan – det vil du ikke fortryde!

Jakodan A/S – Gejlhavegård 3 – 6000 Kolding – cvr. 100 885 50 – Tlf. 75 54 14 37

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment