0

Søgemaskineoptimering i Danmark

Get Directions

Da Concept Interest blev etableret i 1998, var det som et konventionelt reklamebureau med dertil hørende webafdeling. Og allerede i 98 begyndte virksomheden at arbejde med søgemaskineoptimering – dengang i udpræget grad rettet mod Alta Vista, da Google ikke var gået i luften endnu internationalt.

I dag er Concept Interest 100% målrettet søgeoptimering og online markedsføring – men erfaringerne fra de mange gode år som reklamebureau er taget med, når der arbejdes med kunders hjemmesider. Det giver en ekstra dimension, der rækker langt ud over den tekniske – og det ses på resultaterne. For hvad er der ved en god placering i søgemaskinerne, hvis siden ikke sælger varen alligevel?

Det er også Concept Interest, der udgiver den mest solgte bog om SEO i Danmark: SEO-LEX (forfattet af Thomas Rosenstand).

Besøg Concept Interest og læs om søgemaskineoptimering. Og husk også, at det er Concept Interest, der driver det såkaldte “SEO Universitet” på e-universe.dk

Erfaring og dokumentation

Desværre er branchen for søgemaskineoptimering plaget af en hel del udbydere, der burde holde sig langt væk fra faget. Nogle gør ikke rigtigt nogen forskel – men andre skader direkte deres kunder med dårlig rådgivning, mangelfuldt arbejde etc.

Netop derfor er det så vigtigt for en kommende køber af SEO at sikre sig, at der indgås en aftale med en dygtig, saglig og hæderlig udbyder. Dem er der heldigvis en del af. Hvad angår Concept Interest er det værd at bemærke:

  • Har arbejdet professionelt med SEO siden 1999
  • Har holdt 14 års jubilæum med den ældste SEO kunde
  • Har aldrig været nødt til at skifte navn, lukke eller gå konkurs
  • Er yderst velanskrevne blandt kunder og kolleger

Vil du være sikker på at få udført søgemaskineoptimering, der faktisk VIRKER, holder i årevis og ikke koster dig alt for meget: Tal med Concept Interest! Tjek selv deres referencer: https://www.concept-i.dk/kunder.html

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
Søgemaskineoptimering i Danmark, 9.8 out of 10 based on 5 ratings

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment