0

Vild med biler

Hvis du er vild med biler, deler du “skæbne” med mange, mange danskere af begge køn. Nå ja – det er nok mest hankønsvæsner, der er rigtigt biltossede, men der er faktisk flere og flere piger, der tager bilen til sig som interesseområde. Og på nettet samles flertallet af de bilglade danskere på hjemmesiden www.bilgalleri.dk, der trods sit navn er uendeligt mere end blot et billedgalleri. Faktisk er hjemmesiden med det dertil knyttede  forum et sandt paradis for alle bilelskere.

Der er interessegrupper for faktisk hver eneste mulige (og et par umulige) bilmærker i Danmark, der er rådgivning om alle emner, du kan forestille dig, der relaterer til biler. For eksempel:

  • Tuning
  • Styling
  • Reservedele
  • Import og afgifter
  • – og selvfølgelig et ekstremt stort billedgalleri

Sidstnævnte er fantastisk til at finde inspiration til at få din husholdningsbil løftet fra anonymiteten og over i noget unikt, der giver lidt street respekt.

Køb og salg af biler og reservedele

Faktisk er bilgalleri.dk også en kæmpe markedsplads for alle, der vil sælge eller købe en brugt bil eller reservedele. Vi kan kun anbefale, at du kigger forbi – men tag dig god tid, for stedet fanger!

 

Get Directions
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About the Author

Bare en knægt der kan lide at skrive om det, der findes på nettet.

Write a comment